Kennis maken - Scouting Heerlen (HAPPYKIDZZ)

Scouting St. Jan Baptist
HappyKidzz
Ga naar de inhoud

Kennis maken

Altijd welkom

Bij Scouting St. Jan Baptist (Scouting Heerlen) ben je al welkom vanaf je 6e jaar. Of je nu een meisje bent of een jongen, dat maakt niets uit.
Waar wij goed rekening mee houden, is dat een zesjarige nu eenmaal andere zaken leuk vindt dan een zestienjarige. Daarom kent Scouting verschillende leeftijdsgroepen. Ook voor jou is er een leeftijdsgroep waar je de dingen kunt doen die jij leuk vindt!Kennis Maken

Bij Scouting St. Jan Baptist kan je altijd vrijblijvend kennis komen maken.
Een paar bijeenkomsten komen kijken, de sfeer proeven en gewoon aan de activiteiten meedoen. En dat je daarna besluit om bij Scouting St. Jan Baptist  te komen, daarvan zijn wij overtuigd.
Er zijn vaker acties dat je zelfs 3 maanden gratis kunt komen kijken.Vragen

Misschien ben je toch nog niet helemaal overtuigd. Kijk dan even bij de meest gestelde vragen. Heb je nog een vraag waarvan het antwoord hier niet tussen staat, laat het ons dan even weten. Aan het einde van de pagina "meest gestelde vragen (F.A.Q.)" heb je de mogelijkheid om ons te mailen.


Jamboreepad 2
6415 jn  Heerlen

Telefoon: 0455722887
B.G.G.:   0622490222
Dé scoutinggroep in jou buurt
Scouting St. Jan Baptist, of Scouting Heerlen, heeft het goed voor elkaar.
Een prachtig gebouw, een eigen identiteit die vooral gebaseerd is op normen en waarden, zelfredzaamheid en zelfstandigheid.
Jij zit heel goed bij ons!
De veiligheid staat voorop en onze organisatie zit zeer goed in elkaar.
Terug naar de inhoud